Women

OH Leuven Women ontvangt SV Zulte Waregem

Zaterdag 25 november start voor OH Leuven Women de tweede helft van het seizoen. Op de Banqup Academy neemt de herfstkampioen het om 19u op tegen de dames van SV Zulte Waregem. Coach Jimmy Coenraets kijkt vooruit op de terugronde van de Lotto Super League.

Afgelopen weekend slikte OH Leuven Women haar eerste nederlaag van dit seizoen. Op het veld van Club YLA gingen onze dames met 5-3 de boot in. Coach Coenraets: “Te veel individuele fouten kostten ons 5 tegendoelpunten. Drie keer kwamen we op achterstand, maar telkens wisten we terug te komen. Maar in de slotfase gaven we het alsnog weg. Uit deze wedstrijd zijn heel wat werkpunten gevloeid. Het belangrijkste zal zijn om in de terugronde het aantal tegendoelpunten te beperken.”

Met Zulte Waregem krijgen de dames zaterdag nummer 7 in het klassement op bezoek. “Dit team heeft al mooie stappen gezet in deze competitie en goede resultaten neergezet tegen grote ploegen”, aldus Coenraets. Zo won Zulte Waregem bijvoorbeeld al tegen Gent en slikten ze tegen Club Brugge en Standard maar 1 tegendoelpunt. “Wij zullen met een gedreven team aan de aftrap moeten staan dat opnieuw 100% voor de overwinning gaat”, sluit hij af. 

De wedstrijd start zaterdag om 19u op de Banqup Campus in Oud-Heverlee. Tickets zijn ter plekke te koop.

Koop je abonnement