fbpx
Women

OH Leuven Women ontvangt Standard Fémina

Op speeldag 8 van Play-Off 1 van de Lotto Super League ontvangt OH Leuven Women zaterdag 11 mei Standard Fémina. Coach Coenraets blikt vooruit op deze topper.

Afgelopen week verloren onze dames met het kleinste verschil van RSCA Women. In de slotminuut kregen ze alsnog het deksel op de neus. “Maar ik kan mijn team niets verwijten”, opent coach Coenraets. “Met zo weinig rust hebben ze een heel goede wedstrijd gespeeld. We gingen vol voor de overwinning maar wisten onze kansen niet af te maken. Heel jammer want zo schuiven we naar de derde plaats en hebben we het niet meer zelf in handen.”

Morgen spelen onze dames de topper tegen Standard Fémina, dat momenteel één plaats hoger staat met één punt meer. De laatste keer dat OH Leuven Women op eigen veld verloor van Standard Fémina dateert al van 2021. “We vangen deze wedstrijd opnieuw met goede moed en motivatie aan. Onze focus ligt op het goed afsluiten van dit seizoen, en dat wordt het doel voor die laatste drie wedstrijden”, aldus coach Coenraets.

De wedstrijd start zaterdag 11 mei om 13u30 op de Banqup Campus in Oud-Heverlee. Tickets kan je ter plaatse bemachtigen. Geraak je er niet? De wedstrijd wordt ook uitgezonden op kanaal 1 van Eleven/DAZN.

Koop je abonnement