Women

OH Leuven Women ontvangt Standard Fémina na interlandbreak

Twee weken na hun vorige wedstrijd moet OH Leuven Women zaterdag 15 april opnieuw aan de bak. In het King Power at Den Dreef Stadion nemen coach Jimmy Coenraets en zijn team het op tegen Standard Fémina.

Supporter mee

Claim mijn ticket

Afgelopen week werd er niet gevoetbald in de Women Super League. Maar liefst zes speelsters van onze ploeg werden door bondscoach Ives Serneels geselecteerd voor twee vriendschappelijke interlands van de Red Flames. Op die manier kregen de andere dames ook wat ademruimte, want komend weekend wacht er met Standard Fémina opnieuw een geduchte tegenstander. 

Twee weken geleden wonnen onze dames tegen Club YLA met 1-0. Eindelijk konden ze opnieuw aansluiten met een overwinning, de eerste in deze play-offs. “We anticipeerden heel goed en in balverlies lieten we niet veel toe”, licht Coenraets toe. “We hadden toen twee moeilijke weken achter de rug waardoor deze drie punten meer dan welkom waren. Ook de nood aan ademruimte was groot. Gelukkig kregen we die dankzij de interlandbreak.” 

Zaterdag gaat de wedstrijd tussen de nummer twee en drie in play-off 1 van start om 13u30. OH Leuven Women staat op de tweede plaats met twee punten meer dan Standard Fémina. Coenraets hoopt het gevoel van de laatste overwinning te kunnen vasthouden en door te trekken naar dit weekend. “We komen met goede moed uit de interlandbreak en zullen alles op alles zetten om goed te voetballen, kansen te creëren en uiteindelijk de drie punten binnen te halen”, besluit Coenraets. 

Benieuwd hoe onze dames het ervan afbrengen? Zak zaterdag 15 april af naar het King Power at Den Dreef Stadion en supporter mee vanaf 13u30! Onze abonnees mogen gratis binnen als ze een ticket claimen. Een ticket claimen is hier mogelijk tot vrijdagavond 23u59. Geen ticket geclaimed? Zaterdag kan je voor 3,5 euro een ticket aankopen. Supporters met een abonnement voor OH Leuven Women en kinderen onder 12 jaar mogen gratis binnen als ze een ticket ophalen aan de ticketingcontainer. Niet-abonnees betalen 7 euro voor een ticket.

Koop je abonnement