fbpx
Women

OH Leuven Women ontvangt RSCA Women aan Den Dreef

Vorig weekend werd er niet gevoetbald in de Lotto Super League vanwege de uitzonderlijke weersomstandigheden. Zaterdag 27 januari hervat OH Leuven Women de competitie met de topwedstrijd tegen RSCA Women aan Den Dreef. De aftrap staat gepland om 13u30.

Beleef deze topper

Klik hier

In de heenronde werd het 2-3 in het voordeel van onze dames, en ook in de Beker van België trokken onze dames aan het langste eind. Met een voorsprong van 7 punten op RSCA Women leidt OH Leuven Women momenteel in de Lotto Super League. “We moeten die voorsprong blijven behouden, want we weten hoe snel het kan keren”, aldus coach Jimmy Coenraets. RSCA Women startte het kalenderjaar sterk met een 3-4 overwinning in Genk. “We verwachten een gemotiveerde ploeg die alles uit de kast zal halen. Gelukkig krijgen we van de club de beste omstandigheden voor deze topwedstrijd, en hier gaan we optimaal gebruik van maken”, sluit hij af. 

Scoor hier je ticket of zaterdag vanaf 10u aan de ticketingcontainer. Voor slechts 7 euro beleef je een onvergetelijke voetbalnamiddag in het King Power at Den Dreef Stadion. Abonnees betalen amper 3,5 euro en kinderen onder de 18 jaar mogen zelfs gratis het stadion betreden. Zien we je daar?

Koop je abonnement