Women

OH Leuven Women ontvangt KRC Genk Ladies

Zaterdag 14 september speelt OH Leuven Women haar tweede thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. De wedstrijd tegen KRC Genk Ladies start om 20u op de Banqup Campus.

Afgelopen weekend behaalden de dames van coach Arno Van Den Abbeel hun tweede zege van het seizoen. Sara Pusztai scoorde haar eerste doelpunt voor onze club en loodste onze dames naar een 6 op 6. “Het was geen makkelijke wedstrijd maar we zitten in de goede flow. Dat we een team dat play-off 1 ambieert opzij weten te zetten, is alleen maar een bevestiging van onze seizoensstart. Dit toont dat het team goed aan elkaar hangt”, aldus de Leuvense oefenmeester.

Zaterdag 14 september spelen onze dames opnieuw op Leuvense grond. Tegenstander dit weekend is KRC Genk Ladies. “Zij hebben tweemaal verloren, maar dat wil niet zeggen dat dit een makkelijkere wedstrijd wordt. We zijn echt wel op onze hoede voor hen en gaan er dus alles aan doen om hun eerste punten te pakken. We zijn niet bezig met het neerzetten van een reeks, maar we gaan gewoon opnieuw drie op drie proberen te pakken.”

De aftrap wordt zaterdag gegeven om 20u op de Banqup Campus. Abonnees en kinderen onder 12 jaar mogen gratis naar deze wedstrijd. Vanaf 12 jaar betaal je 7 euro. Kom af en supporter mee!

Koop je abonnement