fbpx
Women

OH Leuven Women ontvangt KAA Gent Ladies

Op de derde speeldag van de Lotto Super League spelen onze dames zaterdagavond 9 september op eigen veld tegen KAA Gent Ladies. Coach Jimmy Coenraets blikt vooruit op de wedstrijd, die om 19 u. van start gaat.

Dankzij de overwinning op het veld van SV Zulte Waregem startten Jimmy Coenraets en zijn team het seizoen met een overtuigende zes op zes. OH Leuven Women voert zo alleen de rangschikking aan. “Ik ben heel tevreden over onze eerste twee wedstrijden. Uiteraard zijn er nog werkpunten, maar daar werken we hard aan”, zegt Coenraets.

Zaterdagavond staan de troepen van coach Jimmy Coenraets tegenover enkele ex-speelsters, waaronder Ines Van Gansbeke en Karlijn Helsen. Zij kwamen tot voor kort uit voor OH Leuven, maar maakten zopas de overstap naar KAA Gent Ladies. “Het is altijd leuk om hen terug tegen te komen en te zien welke stappen ze hebben gezet in het tussenseizoen.”

In de laatste 10 ontmoetingen tussen beide ploegen kon blauw-wit maar tot tweemaal toe de drie punten verzilveren. De laatste keer dat OH Leuven Women het onderspit moest delven, was in 2021. “De Gentenaren behaalden na de eerste twee competitiewedstrijden vier op zes en zullen de wedstrijd aanvangen met veel vertrouwen, maar dat zullen wij ook doen”, besluit Coenraets. Hij kan niet rekenen op Zenia Mertens en Estee Cattoor, die nog steeds geblesseerd zijn.

Tickets zijn ter plaatse beschikbaar voor 7 euro. Abonnees van het eerste elftal kunnen hun ticket verkrijgen aan de helft van de prijs. Kinderen onder 12 jaar mogen gratis binnen.

Koop je abonnement