fbpx
Women

OH Leuven Women ontvangt KAA Gent Ladies

Drie dagen na hun eerste play-offwedstrijd moet OH Leuven Women dinsdag 21 maart opnieuw aan de bak. In het King Power at Den Dreef Stadion ontvangen coach Jimmy Coenraets en zijn team KAA Gent Ladies om 20u.

Claim je ticket

Klik hier

Afgelopen zaterdag verloren onze dames van KRC Genk Ladies. “De vorige nederlaag dateerde al van een jaar geleden dus deze kwam hard binnen. We creëerden herhaaldelijk goede kansen die we onbenut lieten en krijgen twee makkelijke doelpunten tegen. Er heerste een gebrek aan focus”, licht Coenraets toe. De tweede in het klassement, RSCA Women, verloor hun wedstrijd tegen Club YLA, dat derde staat. “Dat was een unieke kans voor ons, want we konden een gouden zaak doen. Nu moeten we achteruit kijken, want door de halvering van de punten staan alle ploegen dicht bij elkaar. Dat is de kracht van de play-offs en verhoogt de competitiviteit.” 

Voor de mentale frisheid van de dames is het goed dat er morgen al een nieuwe wedstrijd op de planning staat. “Er is geen tijd om te blijven plakken bij die nederlaag. We spelen nu drie wedstrijden op zeven dagen, maar gelukkig kunnen we rekenen op een brede en kwalitatieve kern. Dat geeft ons opportuniteiten om frisheid in het team te brengen”, verklaart Coenraets. De volgende tegenstander van onze dames is nummer zes in het klassement, KAA Gent Ladies. Opnieuw een moeilijke wedstrijd tegen een jeugdig team dat dit seizoen al veel mooie resultaten boekte. “We zullen met volle focus moeten trachten het spel zo snel mogelijk naar ons toe te trekken. We moeten dominant zijn en aan het eind van de rit aan het langste eind trekken. Het geeft ons ook een boost dat we al onze thuiswedstrijden van de play-offs in het stadion mogen afwerken”, besluit Coenraets.

Onze abonnees mogen gratis binnen als ze een ticket claimen. Een ticket claimen is mogelijk tot vanavond 23u59. Geen ticket geclaimed? Morgen kan je voor 3,5 euro een ticket aankopen. Supporters met een abonnement voor OH Leuven Women en kinderen onder 12 jaar mogen het stadion gratis binnen. Niet-abonnees betalen 7 euro voor een ticket.

Koop je abonnement