fbpx
Women

OH Leuven Women ontvangt Club YLA

Amper 3 dagen na hun vorige wedstrijd komen onze dames dinsdag 16 april al opnieuw aan de bak. Om 20u start de wedstrijd tegen bekerconcurrent Club YLA.

Afgelopen zaterdag verloor OH Leuven Women de topper tegen voormalig landskampioen RSCA Women. In de laatste 5 minuten van de wedstrijd slikten ze twee zure doelpunten. “We speelden een hele wedstrijd lang vanuit een goede organisatie, maar in het slot van de wedstrijd speelde de vermoeidheid ons parten. We creëerden volwaardige kansen maar wisten ze niet af te maken. We verdienden niet te verliezen”, verklaart coach Coenraets.

De wedstrijden volgen zich in snel tempo op voor onze dames, want morgen krijgen ze Club YLA op bezoek. “Mentaal gezien is het goed dat die wedstrijd zo snel volgt. Medisch en fysiek gezien is het zoeken naar oplossingen voor sommige dames die met nationale ploegen heel wat wedstrijden op korte tijd speelden. We zien deze wedstrijd als een oefenronde voor de bekerfinale op 1 mei. We gaan proberen hun pijnpunten bloot te leggen en zo een plan klaar te hebben richting die bekerfinale”, besluit hij.

De wedstrijd start dinsdag 16 april om 20u op de Banqup Academy. Tickets kan je ter plaatse bemachtigen. Zien we je daar?

Koop je abonnement