Women

OH Leuven Women ontvangt Aalst Ladies

De voorlaatste speeldag van de reguliere competitie van de Lotto Super League staat op het programma.

OH Leuven Women ontvangt op zondag 26 februari om 13u30 Aalst Ladies in de Banqup Campus in Oud-Heverlee. De tegenstander van zondag staat op de laatste plaats in het klassement, maar coach Jimmy Coenraets is toch op zijn hoede. “Veel speelsters hadden interlandverplichtingen de voorbije week en het is dan altijd gokken en gissen hoe ze terugkomen, want onze dames hebben heel wat minuten hebben gemaakt,” aldus Coenraets.

“De speelsters die achterbleven hebben goed gewerkt en kregen niet veel rust. Het is richting de play-offs belangrijker dan ooit om iedereen fit te houden,” gaat Coenraets verder. “Met nog twee reguliere competitiewedstrijden op het programma en door de bekendmaking van de play-off kalender mag onze focus nu niet veranderen. We moeten de competitie goed afwerken om de play-offs met een goed gevoel aan te vatten. De eerste opdracht is een laag blok van Aalst ontmantelen aanstaande zondag.”

De wedstrijd vindt plaats in de Banqup Campus in Oud-Heverlee. Moedig onze dames aan tegen Aalst Ladies. Tickets zijn ter plekke te koop!

Koop je abonnement