Women

OH Leuven Women krijgt Club YLA op bezoek

OH Leuven Women speelt op zaterdag 1 april in het King Power at Den Dreef Stadion tegen de nummer vijf van het klassement. Coach Jimmy Coenraets is vastberaden opnieuw aan te sluiten met een overwinning.

Claim mijn ticket

Klik hier

OH Leuven Women behaalde voorlopig één op negen in deze play-offs. Afgelopen zaterdag versloeg RSCA Women onze dames en nam zo de leidersplaats over. OH Leuven Women schoof op naar de tweede plaats, maar staat op amper één punt van leider paars-wit. “We waren gevaarlijk, maar het geluk lag niet aan onze kant. De tweede helft speelden we met de juiste inzet en motivatie en die moeten we meenemen naar dit weekend”, aldus Coenraets. 

Komende zaterdag speelt het team tegen Club YLA. De wedstrijd zal doorgaan in het King Power at Den Dreef Stadion. “We krijgen van de club de beste omstandigheden dus ik hoop dat dat de dames een boost zal geven. We moeten terug het voetbal brengen dat rendeerde in de reguliere competitie, waarvan we weten dat het succes opbrengt. Alles ligt dicht bij elkaar dus het zal in deze play-offs spannend blijven tot de laatste speeldag. We zullen mentaal fris moeten blijven, want we beseffen dat er nog zeven moeilijke wedstrijden aankomen”, besluit hij.

Onze abonnees mogen gratis binnen als ze een ticket claimen. Een ticket claimen is mogelijk tot vrijdagavond 23u59. Geen ticket geclaimed? Zaterdag kan je voor 3,5 euro een ticket aankopen. Supporters met een abonnement voor OH Leuven Women en kinderen onder 12 jaar mogen gratis binnen als ze een ticket halen aan de ticketingcontainer. Niet-abonnees betalen 7 euro voor een ticket.

Koop je abonnement