Women

OH Leuven Women krijgt Club YLA op bezoek

Op speeldag 16 van de Lotto Super League neemt OH Leuven Women het zaterdag 3 februari op tegen Club YLA. De wedstrijd start om 19u op de Banqup Academy. Coach Jimmy Coenraets blikt vooruit.

OH Leuven Women slikte afgelopen weekend haar tweede nederlaag van dit seizoen. In het King Power at Den Dreef Stadion gingen ze met het kleinste verschil onderuit tegen RSCA Women. De landskampioen sluipt zo tot op 4 punten van OH Leuven Women. “Naar aanloop van de wedstrijd vielen enkele speelsters ziek uit. Daardoor misten we efficiëntie en dreiging waardoor we weinig kansen creëerden”, opent Coenraets. 

Zaterdag wacht onze dames met Club YLA een moeilijke tegenstander. De heenronde in Brugge eindigde op een 5-3-nederlaag. De dames willen meer dan ooit de 3 punten thuishouden. Met Standard Fémina als mede-leider blijft de strijd om de koppositie bijzonder spannend. OH Leuven Women is dus uit op revanche om haar leiderspositie te handhaven. “Aan motivatie is er alvast geen gebrek, en ik hoop dat we dit weekend enkele dames kunnen recupereren en opnieuw met een fitte kern kunnen starten”, aldus Coenraets. 

De wedstrijd vindt zaterdag plaats om 19u aan de Banqup Academy in Oud-Heverlee. Koop ter plaatse je ticket en steun onze dames! Volwassenen kunnen voor 7 euro deze wedstrijd bijwonen, abonnees betalen 3,50 euro. Kinderen onder 18 jaar mogen gratis binnen.

Koop je abonnement