fbpx
Women

OH Leuven Women bekert tegen KRC Genk Ladies B

Vrijdag 9 februari speelt OH Leuven Women de kwartfinale van de Beker van België tegen KRC Genk Ladies B. De wedstrijd start in Genk om 19u30. Coach Jimmy Coenraets kijkt vooruit.

Afgelopen weekend wist OH Leuven Women opnieuw te winnen in de Lotto Super League. Het versloeg op de Banqup Campus Club YLA met 4-0 en wist zo de punten thuis te houden. “We speelden een heel mature wedstrijd”, opent coach Coenraets, die zijn 100ste wedstrijd voor onze dames coachte. “Deze zege bewees dat we zijn gegroeid ten opzichte van de heenronde, waarin we met 5-3 verloren”, verklaart hij.

Vrijdag trekken de dames naar Genk voor de kwartfinale van de Beker van België. KRC Genk Ladies B, dat in dezelfde reeks als OH Leuven Women B speelt, treft voor het eerst een ploeg uit de Lotto Super League. “Deze bekerwedstrijd geeft ons de opportuniteit om wat te roteren en enkele dames rust te gunnen. Desalniettemin gaan we vrijdag volop voor de overwinning, want we zijn gebrand op deze Beker”, aldus Coenraets.

De wedstrijd vindt vrijdag 9 febrauari plaats om 19u30 in de Gouverneur Alex Galopinstraat 13 in Genk. Tickets zijn ter plaatse te koop.

Koop je abonnement