Club

OH Leuven wint de Pro League Groundsmen of the Season award

Voor het derde jaar op rij en voor de vierde keer in vijf jaar tijd is het veld van OH Leuven verkozen tot beste grasmat van België!

Tijdens alle wedstrijden van de reguliere competitie beoordeelden de coach en de aanvoerder van de tegenstander, de match delegate en een vertegenwoordiger van de tv-rechtenhouder het veld van de thuisploeg. Dat gebeurde zowel in de Jupiler Pro League als in de Challenger Pro League. Er werden punten gegegeven voor onder meer de kwaliteit en de bespeelbaarheid van de grasmat.

Met een gemiddelde score van 58,06 op 60 kreeg het veld in het King Power at Den Dreef Stadion opnieuw de hoogste beoordeling van dit seizoen. OH Leuven blijft Antwerp FC en KAA Gent voor in het klassement. Het veld van OH Leuven is zo officieel opnieuw het beste veld van alle 24 profclubs in België. En dit voor het derde jaar op rij én voor de vierde keer in vijf jaar tijd!

Head of Groundsmen Luke Russell is zeer gelukkig met het winnen van deze prestigieuze award. “Ik ben trots dat we deze prijs opnieuw in de wacht slepen, want ook de kwaliteit van de velden van de andere clubs was zeer goed dit seizoen. Maar ik ben vooral erg trots op ons team dat heel het jaar door ongelooflijk hard heeft gewerkt en deze erkenning voor dat harde werk volledig verdient!”

Koop je abonnement