fbpx
A-Team

OH Leuven vertrokken op winterstage

Deze ochtend vertrok OH Leuven op winterstage naar het Spaanse Algorfa. 26 spelers en de sportieve staf stapten op het vliegtuig richting Alicante. Tot en met zondag 7 januari wordt hier de basis gelegd voor de terugronde.

Na een korte, maar deugddoende winterstop start vandaag de voorbereiding op het tweede deel van de competitie. Het La Finca hotel in Algorfa is opnieuw de uitverkoren accommodatie voor de winterstage. Dagelijks worden er twee trainingen afgewerkt en op zaterdag 6 januari staat een oefenwedstrijd tegen Sparte Rotterdam op het programma.

Coach Oscar Garcia kijkt uit naar de stage. “Dankzij de overwinning tegen Eupen zijn we met een positief gevoel de winterstop ingegaan. Na de welverdiende rust is het nu tijd om ons klaar te stomen voor het tweede deel van de competitie en daar is een stage ideaal voor.”

Volgende spelers vertrokken op stage:

Tobe Leysen, Oregan Ravet, Maxence Prévot, Owen Jochmans, Raz Shlomo, Pierre-Yves Ngawa, Joren Dom, Jon Thorsteinsson, Siebe Schrijvers, Jonathan Brunes, Ezechiel Banzuzi, Federico Ricca, Ignace N’dri, Kento Misao, Florian Miguel, Suphanat Mueanta, Joël Schingtienne, Ewoud Pletinckx, Mathieu Maertens, Nachon Nsingi, Nathan Opoku, Richie Sagrado, Yohan Mboko, Youssef Maziz, Christ Souanga, Mathéo Parmentier.

Koop je abonnement