A-Team

OH Leuven vertrekt op zomerstage

Deze middag vertrekt OH Leuven op zomerstage naar het Nederlandse Oisterwijk. Coach Oscar Garcia neemt 25 spelers mee op oefenkamp.

De spelers en de sportieve staf vertrekken om 13u met de bus richting Oisterwijk in Nederland. Deze namiddag staat de eerste training op het programma. De rest van de week trainen de troepen van coach Oscar Garcia twee keer. Om de stage af te sluiten staat er zaterdag een oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk op het programma. De Spaanse oefenmeester neemt 25 spelers mee op stage, waaronder enkele nieuwe jongens. Voor doelman Théo Radelet en verdediger Davis Opoku is het de allereerste stage bij de A-ploeg.

Coach Oscar Garcia kijkt uit naar het oefenkamp in Nederland. “Een stage is een belangrijk moment in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Alle omstandigheden zijn ideaal om als ploeg te groeien. Je kan veel trainen, zowel tactisch als fysiek, maar ook als groep kom je tijdens een stage dichter bij elkaar,” aldus Oscar Garcia.

Selectie:

Leysen, Radelet, Jochmans, Gijsbers, Schingtienne, Nsingi, Vlietinck, Akimoto, Schrijvers, N’Dri, Thorsteinsson, Banzuzi, Maertens, Ricca, D. Opoku, Ngawa, Maziz, Pletinckx, Misao, Parmentier, Toku, Mendyl, Sagrado, Mueanta en Souanga.

Koop je abonnement