fbpx

OH Leuven U23 op bezoek bij Hoogstraten VV

De nummer zeventien in het klassement ontvangt zaterdag 18 maart de U23 van OH Leuven. Coach Eddy Vanhemel kijkt vooruit naar de wedstrijd in en tegen Hoogstraten VV.

Vorig weekend verloor OH Leuven nipt van de leider in het klassement Patro Eisden. In het King Power at Den Dreef Stadion gingen ze met 1-2 de boot in. “Jammer dat we in blessuretijd nog een tegendoelpunt slikten en we met verlies de kleedkamer ingaan. Desondanks zijn de jongens terecht fier op de prestatie die ze hebben neergezet”, licht Vanhemel toe.  

Zaterdag wacht Hoogstraten VV, dat in een alles-of-niets situatie zit. Aan het begin van het seizoen versloegen onze jongens hen, maar momenteel is de situatie anders. Zij hebben punten nodig en zullen bijgevolg met de nodige druk aan de wedstrijd starten. “We zijn ons bewust dat we tegenover een zeer gemotiveerde tegenstander zullen staan. Daarom moeten we proberen rust in het spel te brengen en controle over de match te behouden”, verklaart Vanhemel. 

Het zal een heel andere wedstrijd zijn dan vorige week, maar dat is goed voor de ontwikkeling van onze jongens meent de Leuvense trainer. “Deze competitie is zo divers waardoor ze in een versneld leerproces terechtkomen. Ze krijgen telkens nieuwe ervaringen voorgeschoteld en dat komt hun ontwikkeling alleen maar ten goede.”

De wedstrijd vindt zaterdag 18 maart om 20u plaats in de Kathelijnestraat 29 in Hoogstraten. Tickets zijn ter plekke te koop.

Koop je abonnement