A-Team

OH Leuven trekt talentvolle middenvelder aan

De 19-jarige Cedrik Gbo maakt het seizoen vol bij OH Leuven. De Ivoriaanse centrale middenvelder komt op uitleenbasis over tot het einde van het seizoen, met optie op aankoop.

De overgang van Gbo van het Tunesische Esperance Tunis werd eind januari afgerond, maar zijn visum raakte nu pas in orde waardoor Cedrik deze week pas aankwam in België. Hij speelde in Tunesië 13 wedstrijden in het eerste elftal van Esperance Tunis, waaronder de Supercup en 1 wedstrijd in de Afrikaanse Champions League.

Wim De Corte, technisch directeur bij OH Leuven, is tevreden dat Gbo kan aansluiten bij de groep: “Cedrik heeft op jonge leeftijd al veelbelovende dingen laten zien. We halen hem nu al naar Leuven om tot het einde van dit seizoen zijn kwaliteiten van dichtbij te kunnen inschatten en hem met oog op volgend seizoen al te laten integreren in de groep.”

“Ik ben heel gelukkig om hier te zijn en deel uit te maken van de Leuvense familie”, opent de Ivoriaanse middenvelder. “Ik hoop me hier te bewijzen en me verder te ontwikkelen als voetballer. De coach en de spelersgroep hebben me met open armen ontvangen en dat deed me veel plezier. Je ziet dat deze groep goed aan elkaar hangt,” besluit Cedrik Gbo.

Koop je abonnement