fbpx
Club

OH Leuven steunt ‘football for All’-campagne

OH Leuven gaat dit weekend, zoals alle profclubs in de Jupiler Pro League, Lotto Super League en Challenger Pro League, getooid in regenboogkleuren. Met de jaarlijkse Football for All-campagne tonen de Pro League en haar clubs hun engagement voor diversiteit, inclusie en respect.

Alle kapiteins in de Jupiler Pro League, de Lotto Super League en de Challenger Pro League dragen dit weekend de regenboogband. Ook de cornervlaggen zijn tijdens de wedstrijden in regenboogmotief. Met de jaarlijkse Football for All-campagne tonen de Pro League en haar clubs hun engagement voor diversiteit, inclusie en respect.

Wij staan op één lijn tegen holebi- en transfobie, zoals we dat doen tegen racisme en alle andere vormen van discriminatie en ongelijkheid. De doelstelling is duidelijk: iedereen moet zichzelf kunnen zijn. In onze stadions en daarbuiten. Daarom hullen alle clubs zich de komende wedstrijden al voor het zesde jaar op rij in regenboogkleuren via de kapiteinsband, de cornervlaggen en de LED-boarding.

Koop je abonnement