fbpx
Ticketing

OH Leuven sluit seizoen af tegen KVC Westerlo

Zaterdagavond 25 mei betreedt OH Leuven voor de laatste keer dit seizoen de grasmat van het King Power at Den Dreef Stadion. In eigen huis sluiten de troepen van Oscar Garcia het seizoen af tegen KVC Westerlo.

Mis het niet!

Claim mijn plaats

De laatste speeldag van het seizoen nadert. Zaterdag 25 mei om 20u30 komen onze jongens een laatste keer aan de bak in het King Power at Den Dreef Stadion. Moedig ze nog één keer aan en schreeuw OH Leuven naar een laatste driepunter tegen De Kemphanen uit Westerlo!

Voor de wedstrijd voorzien we op het fanplein voor de Extra Time en de Offside een dj en ook Stefke Lood komt langs om de supporters in de juiste sfeer te brengen. Daarnaast is er voor de wedstrijd een 4+2-actie. Koop 4 drankjes en krijg er twee extra gratis bij! Bovendien hebben we groot bezoek in Leuven! Onze geliefde voorzitter Khun Top zal ook tijdens deze laatste wedstrijd van het seizoen aanwezig zijn! Ga zéker tijdig naar jullie zitje.

Kocht jij al eerder een ticket dit seizoen? Alle supporters die dit seizoen een ticket hebben gekocht, krijgen 50% korting op een ticket voor de wedstrijd tegen KVC Westerlo. Claim hier je korting! Zaterdag kan je van 11u tot aan de start van de wedstrijd tickets aankopen aan de ticketingcontainer.

Koop je abonnement