Community

OH Leuven ontvangt Gold Label voor werk rond Community

OH Leuven heeft het Football en Community Gold Label van de Pro League ontvangen. Enkel Club Brugge, KAA Gent en Union Saint-Gilloise kregen ook deze erkenning. Dit bewijst nog maar eens dat OH Leuven veel meer is dan zomaar een voetbalclub.

Het label wordt uitgereikt door de Pro League aan clubs die een kwaliteitsvolle Football & Communitywerking hebben opgezet of verdergezet met aandacht voor de lokale context, duurzame samenwerkingen en betekenisvolle activiteiten. De Pro League prees OH Leuven voor zijn maatschappelijk engagement, vertaald in een kwaliteitsvol en strategisch beleidsplan. En voor onze voortrekkersrol op vlak van sociaal-sportief beleid op nationaal niveau.

Arne Knaepen, Community Officer bij OH Leuven is bijzonder gelukkig met deze erkenning van de Pro League. “OH Leuven wil een positieve impact hebben op de lokale gemeenschap door de kracht van voetbal en de werking van OH Leuven te gebruiken als hefboom bij het aanpakken van maatschappelijke uitdagingen. We besteden hier als club veel aandacht aan en zijn dus uiteraard fier als we voor ons harde werk erkend worden.”

Koop je abonnement