A-Team

OH Leuven neemt afscheid van Aguemon en Rezaei

De aflopende contracten van Yanick Aguemon en Kaveh Rezaei worden niet verlengd. Aguemon verdedigde vijf seizoenen de kleuren van onze club. Rezaei speelde sinds vorige zomer voor OH Leuven.

Yanick Aguemon kwam in de zomer van 2017 over van Union Saint-Gilloise. De Fransman met Afrikaanse roots speelde een bijzonder sterk eerste seizoen. De aanvaller scoorde maar liefst tien doelpunten en gaf zes assists. Het seizoen nadien viel Aguemon uit met een zware knieblessure, maar hij knokte zich opnieuw in de ploeg.

In het seizoen ’20 – ’21 was hij als basisspeler een belangrijke pion in het behalen van de periodetitel en de bijhorende promotie naar de Jupiler Pro League. Tijdens het eerste seizoen in hoogste klasse gooide een nieuwe knieblessure andermaal roet in het eten. De voorbije twee seizoenen kwam Yanick slechts tijdens negen wedstrijden in actie.

Kaveh Rezaei tekende afgelopen zomer een contract voor één seizoen, met een optie voor een extra seizoen. Deze optie wordt niet gelicht. De Iraanse international verdedigde twaalf keer de kleuren van OH Leuven. Een scheenbeenbreuk maakte vroegtijdig een einde aan het seizoen van de spits. Rezaei gaf één assist, scoren lukte niet.

De club dankt Yanick en Kaveh voor hun inzet en enthousiasme de voorbije seizoenen en wenst hen véél succes in hun verdere loopbaan. Voor de andere spelers met een optie in hun contract wordt eind mei een beslissing genomen.

 

Koop je abonnement