Ticketing

OH Leuven – KRC Genk: praktische info

Na de knappe 2-5-overwinning op het veld van Zulte Waregem staat op zaterdag 15 oktober de topper tegen KRC Genk op het programma. De aftrap wordt gegeven om 20u45, de poorten van het King Power at Den Dreef Stadion openen om 19u15!

We rekenen opnieuw op jullie massale steun om, net als vorig seizoen, de drie punten thuis te houden tegen Genk. Naar aanleiding van onze 20e verjaardag zijn ook de eerste drie ploegen van OH Leuven (2002 tot 2005) uitgenodigd om de topwedstrijd samen bij te wonen. Net voor de aftrap trekken we met de aanwezige spelers een ploegfoto voor de K. Ga dus tijdig naar de sfeertribune om mee op de foto te staan!

Om wachtrijen te vermijden, kan je op voorhand je abonnementskaartje opladen via de Starnet cashless app. Je kan de applicatie gratis downloaden voor Android en iOS. Let op, niet alle oplaadpunten in het stadion aanvaarden nog cash, maar wel bancontact, VISA en Mastercard.

Kom je met de fiets naar Den Dreef? Stal deze aan onze fietsenparking aan Ingang B. Ook met het openbaar vervoer geraak je hier vlot. Auto’s vermijden best de directe omgeving van het stadion. De club biedt met de gratis parking Kapeldreef en parking Philipssite twee alternatieven aan. Alle info over mobiliteit kan je HIER terugvinden.

Koop je abonnement