Ticketing

OH Leuven – Gent: praktische info

Zondag 30 oktober om 18u30 staat er met OH Leuven - KAA Gent een nieuwe topaffiche op het programma. Supporters zijn welkom aan Den Dreef vanaf 17u!

Kom zeker op tijd, want KBC trakteert alle supporters twee drankjes! Wat moet je doen? Niet veel. Download KBC Mobile en activeer Goal Alert (ook als je geen KBC-klant bent). Toon Goal Alert in je KBC Mobile-app en vraag je drankjetons bij de KBC stand aan de ingang van het King Power at Den Dreef Stadion. Meer info vind je hier!

We roepen alle supporters op om in het wit naar het stadion te komen om als één blok achter het team te staan. Het is deze week ook exact vier jaar geleden dat onze voorzitter Khun Vichai tragisch kwam te overlijden. Ook om hem te eren vragen we iedereen in het wit te komen. Een witte muur aan de K. Den Dreef helemaal in het wit.

De gedragen wedstrijdshirts van zondag worden geveild voor het goede doel OHL in de buurt. Een community project van de club dat kinderen en jongeren in en rond Leuven wil aanzetten tot voetballen, maar niet altijd de mogelijkheden hebben. De veiling start direct na de wedstrijd en loopt een week. Bieden kan via deze link.

De aftrap van de wedstrijd tegen Gent wordt gegeven door Simon, één van de sterren van het afgelopen seizoen van Down The Road. Simon is van Leuven en woont in HONK, waar jongeren met een beperking de kans krijgen om toch zelfstandig samen te wonen. OH Leuven zamelde vorig seizoen 25.000 euro in voor deze organisatie.

De K is volledig uitverkocht, maar in de rest van het stadion zijn nog plaatsen beschikbaar. Je kan online tickets aankopen tot zaterdagavond 23u59. Zondag ben je tussen 10u en 12u welkom aan de ticketingcontainer om nog tickets te scoren.

Om wachtrijen te vermijden, kan je op voorhand je abonnementskaartje opladen via de Starnet cashless app. Kom je met de fiets naar Den Dreef? Stal deze aan onze fietsenparking aan Ingang B. Auto’s vermijden best de directe omgeving van het stadion. De club biedt met de gratis parking Kapeldreef en parking Philipssite twee alternatieven aan. Alle info over mobiliteit kan je hier terugvinden.

Volgende maandag, dinsdag en woensdag kunnen supporters van OH Leuven ook tickets aankopen aan de ticketingcontainer voor de Europa League wedstrijd in het King Power at Den Dreef Stadion tussen Union tegen Union Berlin.

Koop je abonnement