Club

OH Leuven galadiner groot succes

Afgelopen vrijdag 25 maart organiseerde OH Leuven de tweede editie van het OH Leuven Galadiner, ten voordele van Honk VZW. De gala-avond werd een groot succes. Er werd maar liefst 50.000 euro (!) opgehaald. Honk VZW krijgt 25.000 euro, de overige 25.000 euro gaat naar de sociale projecten van OH Leuven.

In de seats van het King Power at Den Dreef schoven 315 gasten aan op het galadiner. Ook de spelers en de technische staf van de eerste ploeg waren aanwezig. De gasten konden genieten van een exclusief diner en tussen de gerechten door konden ze bieden op gesigneerde en exclusieve voetbalshirts. De shirts van Xavier Mercier (3000 euro) en Dries Mertens (5000 euro) leverden het meeste geld op.

OH Leuven wil een sociaal geëngageerde club zijn die maatschappelijk relevante projecten ondersteunt. Jaarlijks organiseert de club een galadiner ten voordele van een lokaal goed doel. Dit jaar werd er geld ingezameld voor HONK vzw. HONK bouwt voor een vriendengroep van jongeren met een beperking een huis en een thuis en organiseert van daaruit zinvolle dagbesteding in en met de samenleving.

Alle foto’s van het OH Leuven Galadiner kan je HIER bekijken.

Koop je abonnement