Club

OH Leuven en Foodmaker sluiten partnership

OH Leuven en de healthy food company Foodmaker hebben een samenwerking afgesloten. Zowel de eerste ploeg, als onze OH Leuven Women en de jeugdploegen maken sinds kort gebruik van het gamma van de Foodmaker.

Janne Geers, nutrionist bij OH Leuven, is bijzonder gelukkig met deze nieuwe samenwerking. “Foodmaker biedt als één van de weinige op de markt écht gezonde kant- en klare maaltijden aan. Gezonde en verse producten, gebalanceerd, gevarieerd en Belgisch. Allemaal voordelen om te kiezen voor Foodmaker. Ze hebben een uitgebreid gamma wat handig is gezien de verschillende culturen en voorkeuren binnen onze club.”

Naast de eerste ploeg, krijgen ook onze dames en de jeugd de gerechten van Foodmaker voorgeschoteld. “We hebben bij de academy op dit moment niet de grote luxe van een kok. Dan brengt foodmaker een zeer goed alternatief. Alles is reeds klaargemaakt en wordt vers geleverd. Onze vrouwenploeg maakt voornamelijk gebruik van de pasta’s voorafgaand aan hun match en onze A-kern krijgt Foodmaker maaltijden op de bus nadat ze een wedstrijd hebben gespeeld,” besluit Janne Geers.

Koop je abonnement