fbpx
A-Team

OH Leuven bekert tegen Francs Borains

Tijd voor bekervoetbal. OH Leuven speelt in de 1/16e finales van de Croky Cup tegen Francs Borains. De wedstrijd vindt plaats op dinsdag 8 november om 20u30 in het Robert Urbain Stadion.

Francs Borains speelt in Eerste Nationale, de reeks waar ook OH Leuven U23 sinds dit seizoen voetbalt. Beide ploegen speelden zelfs al tegen elkaar. De wedstrijd eindige op een 2-2 gelijkspel, na doelpunten van Zimmerman en Shingtienne. Na de verloren wedstrijd tegen Cercle Brugge willen onze jongens reageren in de Beker van België. Ga mee op verplaatsing naar Francs Borains en schreeuw OH Leuven naar de volgende ronde.

De kostprijs van een ticket bedraagt 10 euro voor een volwassene en 6 euro voor jongeren onder de 16 jaar. Voor deze wedstrijd geldt geen combiregeling. Het is dus mogelijk om samen met een supportersclub of op eigen initiatief af te zakken naar Francs Borains. Alle info over onze supportersclubs kan je HIER terugvinden. Tickets kunnen vandaag en morgen aan het secretariaat van OH Leuven worden aangekocht of ter plekke aan het Robert Urbain Stadion.

Koop je abonnement