Academy

OH Leuven Academy opnieuw in Elite 1

OH Leuven haalde zonet de jeugdlicentie binnen. Ook komend seizoen spelen onze jeugdploegen opnieuw op het Elite 1 niveau. Het hoogste niveau.

De OH Leuven Banqup Academy levert al jaren heel goed werk. Verschillende jeugdspelers stroomden de afgelopen jaren door van de Academy naar het eerste elftal. Dit goede werk werd vandaag opnieuw beloond met een plaats in het Elite 1 niveau, de hoogste reeks voor de jeugd. OH Leuven haalde een knappe 7e plaats in het klassement. Een plaats hoger dan vorig seizoen. De eerste 10 komen uit in Elite 1, de anderen in Elite 2.

CEO Frédéric Van den Steen is tevreden dat onze jeugdploegen ook volgend seizoen op het hoogste niveau mogen voetballen. “De jeugdopleiding is een belangrijke pilaar van onze club. Verschillende jeugdspelers stroomden de voorbije seizoenen door naar het eerste elftal. Het behalen van het Elite 1 niveau is daarbij cruciaal, want daardoor kunnen onze jeugdspelers zich ook volgend seizoen meten met de beste jeugdploegen in België. Het is daarnaast ook een bekroning voor het harde werk van alle spelers, coaches en begeleiders het afgelopen seizoen.”

Koop je abonnement