A-Team

Oefenwedstrijden tegen Feyenoord en Brentford

De troepen van coach Marc Brys trainen nog door tot vrijdag 5 mei. Daarna gaan de spelers met vakantie om de voorbereiding op het nieuwe seizoen aan te vatten met medische testen op 8 juni.

In de komende week staan nog twee oefenwedstrijden op het programma. Op zaterdag 29 april zijn we te gast bij de soevereine leider in de Nederlandse eredivisie Feyenoord.
Deze wedstrijd wordt in Rotterdam afgewerkt zonder supporters. Feyenoord heeft een vrij weekend omdat komende zondag ook in Nederland de bekerfinale op het programma staat. Ajax en PSV spelen de bekerfinale in de Kuip in Rotterdam.

Op woensdag 3 mei komt Brentford naar Leuven. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het King Power at Den Dreef stadion met aftrap om 11u. Brentford reist speciaal voor deze wedstrijd naar België en keert meteen na de wedstrijd terug naar Engeland. Dit houdt in dat er niet later afgetrapt kan worden. Deze wedstrijd is gratis toegankelijk voor supporters.

Coach Marc Brys is nog steeds ontgoocheld door het missen van de Europe Play offs. “Het is zuur dat we 2 punten te kort komen in de eindafrekening, vooral dat het seizoen er nu al opzit. Onze supporters verdienden nog enkele extra wedstrijden, zeker nu we na de 9 op 9 op dreef geraakten.  Er wacht ons nu weer een lastige periode waarin topsporters moeten trainen zonder een echt doel en dat is hard. We trainen nog twee weken door en spelen twee oefenwedstrijden. We kozen dit jaar voor twee buitenlandse tegenstanders. Dit breekt het klassieke patroon en zorgt voor een interessante variatie.”

Koop je abonnement