OH Leuven fans De K
Ticketing

Nog aboplaatsen vrij in De K!

De sfeer zat meteen goed in het King Power at Den Dreef Stadion afgelopen zaterdag, niet in het minst in de vernieuwde K. Wil jij ook mee bouwen aan een geweldige sfeer en een ijzersterke thuisreputatie? Dan hebben we goed nieuws, want er zijn nog een aantal plaatsen vrij in De K! En die zijn nog tot het einde van de week exclusief gereserveerd voor abonnementen.

Jullie zijn al met meer dan 1.400 sfeermakers in De K en dat hebben we gemerkt in onze eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Met jullie steun trok Rapha Holzhauser de overwinning definitief over de streep met een rake strafschop. Het eerste feestje in De K kon zo echt losbarsten. Wil jij ook mee feesten in De K? Dat kan nog altijd, want er zijn nog een 50-tal zitjes vrij. Deze week blijven die exclusief voorbehouden voor mensen die nog een abonnement willen kopen. Wil je dus zeker zijn van een plaatsje in De K voor de wedstrijd tegen Club Brugge en de rest van het seizoen, koop dan nu HIER al een abonnement.

Wie een ticket kocht voor de wedstrijd tegen Westerlo en nu toch nog een abonnement wil kopen, krijgt bovendien korting. Je krijgt de waarde van je ticket namelijk terugbetaald. Wanneer je je abonnement online koopt, staat de kortingscode automatisch in je account. Je kan ze selecteren bij het uitchecken door op het groene symbooltje naast “Gebruik voucher” te klikken. Je korting wordt dan automatisch verrekend.

KLIK HIER EN KOOP NU EEN ABONNEMENT

Lees verder onder de foto.

Muurschildering De K
Muurschildering De K

De K zit dit jaar in een nieuw jasje met onder meer een muurschildering van enkele van onze OH Leuven Legends. De sfeertribune van OH Leuven is bekend bij alle supportersgroepen doorheen het land om zijn gepassioneerde supporters. Er hangt een amicale sfeer, maar met een rebels kantje. Altijd met respect voor de tegenstander. 90 minuten lang rechtstaan, zingen, dansen en springen. 90 minuten lang onze spelers vooruitstuwen richting de goal van de tegenstander.

Wil jij hier deel van uitmaken, koop dan nu een abonnement te kopen in De K (vakken 401-408). Wil je liever rustig de wedstrijd volgen van op je zitje, dan zijn er ook nog plaatsen vrij in de andere tribunes.

KOOP HIER JE ABONNEMENT
Koop je abonnement