Club

Nieuwe website voor OH Leuven

OH Leuven lanceert met trots een nieuwe website, die in de nacht van donderdag op vrijdag live is gegaan.

Radikal, een Belgisch bedrijf van de Cronos Group, heeft de voorbije maanden intensief gewerkt om onze nieuwe website vorm te geven. De volledig nieuw gebouwde website heeft een moderne uitstraling, is zeer gebruiksvriendelijk en past zich qua formaat aan op zowel tablet als mobiel. Via de website kan je al het nieuws over de club volgen en vind je ook alle informatie over zowel de A-ploeg, de OH Leuven Women, de U23 en de Banqup Academy.

De nieuwe website brengt ook nieuwe features met zich mee. Zo zijn verschillende geautomatiseerde onderdelen, zoals de klassementen en de kalender bij de jeugd en vrouwen, die we tot op heden nog niet konden aanbieden, nu standaard aanwezig. Ook is er een aftelklok naar de eerstvolgende wedstrijden van de mannen, vrouwen en U23.

Daarnaast werden ons ticketplatform en fanshop bijzonder gebruiksvriendelijk geïntegreerd. Zo staat er bovenaan de website een duidelijke button, maar ook op andere locaties kan je vanaf nu makkelijk richting beide platformen navigeren. Het ticketplatform en de fanshop zijn nu overzichtelijker en eenvoudiger in het bestelproces. Ook voor events, zaalverhuur of hospitality mogelijkheden kan je op de nieuwe website makkelijk je weg vinden.

De komende weken wordt de website nog verder geoptimaliseerd. Op termijn wordt ook ‘Mijn OHL’ toegevoegd aan het startscherm. Supporters gaan informatie te zien krijgen aan de hand van aangegeven interesses. Er komt ook een matchcenter waarin leuke en interessante content gedeeld wordt. Hou de website dus zeker in de gaten! Binnenkort lanceert OH Leuven ook de nieuwe officiële OH Leuven app, de gratis te downloaden zal zijn.

“Om onze 20e verjaardag nog wat meer kracht bij te zetten, vonden we het tijd voor een nieuwe digitale stap,” opent Marketing Manager Jimmy Coenraets. “Met onze nieuwe website willen we onze supporters nog meer en beter informeren over onze club. De vraag naar meer uitgebreide informatie werd ons ook bevestigd tijdens onze contacten met supporters, zowel tijdens de ‘90 minuten in de kleedkamer’ sessies, de vergaderingen met de supportersfederatie en supportersclubs als uit individuele gesprekken met supporters. Alle onderdelen binnen de club zullen ruim aan bod komen met specifieke aandacht voor onze A-ploegen mannen en vrouwen, de Banqup Academy, de community werking en veel meer. Zo kan iedereen zijn gading vinden,” besluit Jimmy Coenraets.

We nodigen alle supporters uit om feedback of tips te geven over de nieuwe website. Reageren kan via marketing@ohl.be.

Koop je abonnement