fbpx
Club

Nieuwe partners op shirt OH Leuven

OH Leuven speelt vanavond zijn eerste vriendschappelijke wedstrijd van het nieuwe seizoen. Tegen KVC Kessel-Lo 2000 spelen we voor het eerst in een uitrusting van onze nieuwe kledingpartner Stanno, maar dit zijn nog niet de definitieve wedstrijdshirts van het seizoen ‘22 – ’23.

Komend seizoen speelt de eerste ploeg van OH Leuven met Starcasino vooraan op het shirt. Ook Tegel Concept breidt de samenwerking uit en zal prijken op de achterkant van de truitjes van onze spelers. Daarnaast blijven de logo’s van Banqup (op de mouw) en Stad Leuven (in de kraag) zichtbaar op het Leuvense shirt. De nieuwe uitrusting zal voor het eerst te bewonderen zijn op de Fandag tijdens de galawedstrijd tegen Leicester City.

“We verwelkomen de nieuwe partners op het shirt van OH Leuven en bedanken King Power voor het ter beschikking stellen van de ruimte op het shirt,” opent commercieel directeur Frederik Vancauteren. “Deze wijzigingen kaderen in de verdere commerciële groei van onze club. King Power blijft trouwens prominent aanwezig binnen de club, in het King Power at Den Dreef Stadion, op de trainingskledij van het eerste elftal en op de truitjes van de OH Leuven Women en alle ploegen van de Banqup Academy,” besluit Frederik Vancauteren.

Koop je abonnement