Business

Network@OHL: schrijf je in voor drie events

Het einde van het voetbalseizoen nadert, maar dat betekent niet dat het feest voorbij is! Network@OHL organiseert nog twee fantastische events om het seizoen in stijl af te sluiten.

Graag nodigen wij je uit voor een avond vol spanning, sensatie en entertainment tijdens onze Casino Night op donderdag 11 mei. Het evenement vindt plaats in het King Power at Den Dreef Stadion, waar je kan genieten van een fijne avond. Beproef je geluk en wie weet win jij wel fantastische prijzen! De avond begint om 19u en tegen 23u worden de prijzen verdeeld.

Op zaterdag 3 juni organiseert OH Leuven de tweede editie van de OH Leuven Open, een golftoernooi en golfinitiatie in Golf Park Tervuren. Op deze dag kan je samen met andere partners en netwerkleden deelnemen aan een exclusief golftoernooi of golfinitiatie gekoppeld aan een gezellige barbecue.

Graag willen we het seizoen samen met u feestelijk afsluiten met een terugblik op het huidige seizoen. Daarnaast kijken we graag vooruit naar wat het nieuwe voetbaljaar zal brengen.  Daarom organiseren we op woensdag 21 juni het slotdiner van Network@OHL. We verwelkomen jullie graag vanaf 18u30 in Faculty Club Leuven.

Koop je abonnement