A-Team

N’Dri tekent voor OH Leuven

De polyvalente aanvaller Ignace Konan N’Dri komt over van KAS Eupen. De 22-jarige Ivoriaanse linkspoot tekent een overeenkomst voor drie seizoenen aan Den Dreef.

N’Dri werd opgeleid in de Aspire Academy in Senegal vooraleer in 2019 naar KAS Eupen over te stappen. Hij speelde in totaal 119 wedstrijden voor de Oostkantonners. De polyvalente aanvaller vond negen keer de weg naar het doel en gaf twaalf assists. Afgelopen seizoen scoorde hij zeven doelpunten en gaf hij vijf assists in de 33 wedstrijden die hij speelde voor de Panda’s. Na Banzuzi, Calut, Shlomo, Opoku en Misao is N’Dri de zesde aanwinst van deze zomermercato.

Coach Marc Brys is blij met deze aanvallende versterking. “We moesten onze kern aanvallend versterken. N’Dri is een snelle en slimme speler die op alle aanvallende posities uitgespeeld kan worden. Hij brengt veel beweging en is polyvalent. Hij beschikt over scorend vermogen, maar laat ook scoren. Daarnaast kent N’Dri de competitie en heeft hij al veel ervaring voor zijn nog jonge leeftijd.”

Koop je abonnement