A-Team

Mousa Tamari: “Wil nog meer mijn best doen voor de fans”

Met een doelpunt in minuut 67 legde Mousa Tamari zaterdagavond de 3-2-eindstand tegen Cercle Brugge vast. Onze jongens zitten zo aan een knappe negen op negen.

Tweemaal haalde OH Leuven een achterstand op. “Het was een belangrijke wedstrijd die we winnend konden afsluiten”, zegt Mousa Tamari, die voor de twee keer in één week tijd en voor de derde keer dit seizoen wist te scoren.

“Als ik wil scoren, moet ik eigenlijk meer doen dan wat ik deed tijdens deze wedstrijd, maar op training werk ik hard en daar pluk ik dan tijdens de wedstrijden de vruchten van. Het is momenteel ook een beetje anders voor mij, want de coach geeft me meer aanvallende taken.”

Het duurde even vooraleer de VAR de goal van Tamari goedkeurde, maar dat maakte het feest uiteraard niet minder groot. “Over die beslissing van de VAR moeten we niet spreken. Uiteindelijk hebben we aan het langste eind getrokken en dat was het belangrijkste. We moeten nu vooruitkijken naar de volgende wedstrijd (verplaatsing naar Sint-Truiden), want dat is een hele belangrijke als we nog naar boven willen kijken. We zijn een goede ploeg en moeten hard werken als we play-off 2 willen bereiken.”

De supporters waren alweer talrijk afgezakt naar King Power at Den Dreef stadion. Na de 3-2 kreeg onze 24-jarige aalvlugge Jordaniër veel lof van het thuispubliek. “Ik hoorde de fans mijn naam scanderen en dat maakt me gelukkig. Het zorgt er ook voor dat ik nog meer mijn best wil doen voor hen. Na de wedstrijd hebben we ter gelegenheid van Valentijn rozen uitgedeeld aan de fans. Ik heb er wel eentje bijgehouden voor mijn vrouw (lacht)”, besluit Tamari.

Koop je abonnement