Ticketing

Moedig onze jongens aan in Charleroi

Na de mooie overwinning tegen Zulte Waregem speelt OH Leuven vrijdag 10 maart om 20u45 in en tegen Sporting Charleroi. Naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag mogen vrouwen gratis binnen in het Stade du Pays de Charleroi.

Koop tickets

Klik hier

Op vrijdag 10 maart om 20u45 staat een belangrijke wedstrijd in strijd voor play-off 2 op het programma. Sporting Charleroi telt twee punten meer dan OH Leuven en staat op plaats negen in het klassement. Voor deze wedstrijd geldt geen combiregeling. Het is dus mogelijk om samen met een supportersclub of op eigen initiatief af te zakken naar Mambourg. Alle info over onze supportersclubs kan je HIER terugvinden.

De kostprijs voor een ticket bedraagt 20 euro voor een volwassene. Naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag mogen vrouwen gratis binnen. Kinderen onder de 12 jaar betalen 10 euro. Tickets kunnen online aangekocht worden of aan het secretariaat van OH Leuven. Ook voor de wedstrijd kan je aan het loket bij Sporting Charleroi tickets aankopen (enkel cash). Let op, om het stadion binnen te kunnen, moeten de vrouwen online een gratis ticket aanvragen.

Koop je abonnement