Ticketing

Moedig onze jongens aan Achter De Kazerne

OH Leuven gaat op de negende speeldag van de Jupiler Pro League op bezoek bij KV Mechelen. Koop nu je tickets voor deze Derby aan de Dijle en schreeuw de Leuvenaars naar een nieuwe overwinning!

Koop hier je tickets

Tickets

Tijdens de vorige verplaatsing naar het Lotto Park in Anderlecht waren er meer dan 500 supporters aanwezig om OH Leuven aan te moedigen. In het AFAS Stadion Achter De Kazerne hebben we maar liefst 1000 tickets ter beschikking. Zak dus massaal af naar Mechelen en help onze jongens aan een nieuwe driepunter, want jullie maken het verschil!

De kostprijs van een zitplaats bedraagt 20 euro voor een volwassene en 15 euro voor jongeren onder de 19 jaar. Voor een staanplaats betalen volwassenen 15 euro en jongeren onder de 19 jaar 10 euro. Voor deze wedstrijd geldt geen combiregeling. Het is dus mogelijk om samen met een supportersclub of op eigen initiatief af te zakken naar Mechelen. Alle info over onze supportersclubs kan je HIER terugvinden.

Tickets kunnen online aangekocht worden of aan het secretariaat van OH Leuven. Ook voor de wedstrijd kan je vanaf 14u30 aan het loket bij KV Mechelen tickets aankopen.

Koop je abonnement