Club

Mathias Stoyanof nieuwe stadionomroeper

Stadionomroeper Dirk Reekmans gaf op het einde van vorig seizoen aan een stapje opzij te willen zetten. Maar liefst 36 seizoenen galmde zijn stem door de boxen van Den Dreef. Wij gingen samen met Dirk op zoek naar de nieuwe stem van OH Leuven en kwamen uit bij Mathias Stoyanof.

“Word jij de nieuwe stem van OH Leuven?” De oproep van Dirk Reekmans viel niet in dovemansoren. Uit de vele inzendingen nodigden we drie kandidaten uit in het King Power at Den Dreef Stadion voor een oefening. De kandidaten gaven het beste van zichzelf, maar een jury bestaande uit Dirk, een delegatie van supporters en werknemers van OH Leuven kozen de 18-jarige Mathias Stoyanof unaniem als nieuwe stem van OH Leuven.

Tijdens de wedstrijd tegen KV Oostende zal je de stem van Mathias voor het eerst horen. Dirk blijft dit seizoen aanwezig om de nieuwe stadionomroeper bij te staan met raad en daad. “Het is voor mij een ongelooflijke kans om de nieuwe stadionomroeper van OH Leuven te worden. Als kleine jongen kwam ik samen met mijn mama naar de voetbal. Nu mag ik het team van heel dichtbij volgen. Ik hoop de spelers en de supporters extra te kunnen motiveren als stadionomroeper,” aldus een zeer gelukkige Mathias Stoyanof.

Koop je abonnement