fbpx
Club

Marc Brys: “we moeten uitgaan van onze eigen kwaliteiten”

OH Leuven gaat op de elfde speeldag van de Jupiler Pro League op bezoek bij Zulte Waregem. Naar goede gewoonte spraken we met coach Marc Brys in aanloop naar deze wedstrijd.  

Ga mee op verplaatsing

Koop hier je tickets

OH Leuven verloor op vorige speeldag met 0-3 van Union. Een pijnlijke nederlaag die deze week toch voelbaar was in de spelersgroep. “Als je een slechte wedstrijd speelt, mag dat wat blijven plakken,” aldus Marc Brys. “Het was niet goed tegen Union, maar het scenario zat ook tegen. We startten sterk, maar krijgen dan een opdoffer met dat eerste doelpunt. We willen het evenwicht herstellen, maar krijgen dan een heel ongelukkig tweede doelpunt tegen. Toen gingen onze kopjes hangen en zijn we er niet meer bovenop gekomen.”

“Tegen Zulte Waregem moet het beter en zullen we paraat moeten zijn,” gaat de coach verder. “Essevee staat op de laatste plaats in het klassement, maar het heeft gewoon een goede ploeg. Ik heb al matchen van hen gezien waar ik echt van onder de indruk was. Maar ze hebben wat tegenslag en hebben nu al vier wedstrijden op rij verloren. Dat is extra gevaarlijk en dan weet je dat het een moeilijke wedstrijd wordt. Maar we moeten gewoon uitgaan van onze eigen kwaliteiten en vertrouwen op onze sterke punten,” besluit Marc Brys.

Koop je abonnement