fbpx
A-Team

Marc Brys: “We moeten blijven geloven in onszelf”

OH Leuven gaat op speeldag 26 van de Jupiler Pro League op bezoek bij KAA Gent. Coach Marc Brys kijkt vooruit naar de wedstrijd tegen de Buffalo’s.

De laatste weken sputtert de motor van OH Leuven. We spelen verdienstelijke wedstrijden, maar pakken niet altijd wat we verdienen. “We werken hard en goed, maar het zit de laatste weken wat tegen. Het is belangrijk dat we blijven geloven in onszelf. Het is een periode waar we door moeten. Of de druk kleiner is tegen Gent dan tegen Cercle Brugge of STVV? We hebben te weinig punten gepakt in de wedstrijden waar we punten moesten pakken. Minder druk is er dus niet, want we willen punten pakken. We gaan scherp en gemotiveerd moeten zijn tegen een sterke tegenstander,” aldus Marc Brys.

Naast Mathieu Maertens kan ook Federico Ricca niet meespelen tegen de Buffalo’s. De verdediger pakte tegen Cercle Brugge zijn vijfde gele kaart en is geschorst. “De afwezigheid van Ricca is inderdaad een aderlating voor ons, want hij heeft een belangrijke rol binnen onze ploeg. Dat bewijst hij elke week opnieuw. Maar zoals altijd opent zijn afwezigheid opportuniteiten voor andere jongens,” aldus de Leuvense oefenmeester. Ook Nathan Opoku is er niet bij tegen Gent. Hij is nog niet speelgerechtigd.

Wil je mee op verplaatsing naar de Ghelamco Arena? Klik HIER voor alle info.

Koop je abonnement