A-Team

Marc Brys: “We gaan volop voor de punten in KV Mechelen”

Zaterdagavond 23 september maken onze jongens de verplaatsing naar KV Mechelen. Trainer Marc Brys kijkt vooruit op de wedstrijd die om 18u15 start in het AFAS Stadion.

Vorige week speelde OH Leuven op eigen veld 1-1 gelijk tegen de Buffalo’s. “Een punt waar we heel blij mee zijn en hard voor gestreden hebben. Tegen Gent speelden de jongens stabiel en coherent. De drive zat goed. Ze hebben standgehouden tegen een sterke tegenstander en mogen trots zijn op hun prestatie”, verklaart coach Marc Brys. 

Zaterdagavond 23 september trekken Marc Brys en zijn team naar het veld van KV Mechelen. De aftrap wordt om 18u15 gegeven in het AFAS Stadion. “De tegenstander zal gemotiveerd zijn, zeker voor hun eigen vurig publiek. Maar dat zullen wij ongetwijfeld ook zijn. We hebben momenteel hetzelfde uitgangspunt: enkele wedstrijden op rij punten behalen, en daar gaan we volop voor”, aldus Brys.

Federico Ricca is niet inzetbaar. Hij raakte tegen KAA Gent geblesseerd aan zijn hamstring en zal enkele maanden moeten revalideren. Ook op Maertens en Calut kan Brys een lange tijd niet rekenen. “Met het uitvallen van Ricca zal iemand anders speelkansen krijgen. We gaan ons moeten aanpassen en we zullen zien hoe dat lukt”, aldus Brys. Joël Schingtienne sloot deze week wel weer aan op training.

Voor deze wedstrijd is de combiregeling niet van toepassing. Tickets kan je online aankopen, aan het secretariaat in Tribune 3 van het King Power at Den Dreef Stadion of net voor de wedstrijd aan het bezoekersloket in het AFAS Stadion. 

Koop je abonnement