A-Team

Marc Brys: “Tweede helft doortrekken tegen Eupen”

Na de knappe overwinning op het veld van Westerlo is het morgen de beurt aan KAS Eupen. Coach Marc Brys kijkt vooruit.

Nog geen tickets?

Koop hier

“We speelden een sterke tweede helft tegen Westerlo,” opent Brys. “We combineerden goed en maakten tweede mooie doelpunten. Daarna voetbalden we nog drie grote kansen bij elkaar, maar scoren lukte niet meer. Op het einde werd het nog spannend, maar we hielden stand en winnen al bij al verdiend de wedstrijd. We zijn zeer gelukkig met de drie punten, maar daar zijn we weinig mee als we dit niet doortrekken tegen Eupen.”

“Ik verwacht een moeilijke wedstrijd tegen een gretig Eupen in volle degradatiestrijd,” gaat Brys verder. “We mogen hen zeker niet onderschatten, maar de drie punten in Westerlo geven ons vertrouwen. Als we spelen zoals onze tweede helft in Het Kuipje, houden we altijd de drie punten thuis.”

In de heenwedstrijd verloor OH Leuven met 4-2 aan de Kehrweg. Een bijzonder moeilijke wedstrijd nadat negen spelers ziek waren na een voedselvergiftiging. “Verschillende jongens konden niet meerijden met de bus omdat ze voortdurend moesten overgeven. Het was echt een zware wedstrijd en een heel moeilijk moment om je groep zo te zien leeglopen. Een moment dat ik niet snel ga vergeten, maar hopelijk strijden we morgen wel met gelijke wapens,” besluit de Leuvense oefenmeester.

Marc Brys kan morgen niet rekenen kapitein Mathieu Maertens. Hamza Mendyl mag tegen Eupen, ondanks zijn rode kaart tegen Westerlo, wel nog meespelen. Zijn zaak komt later deze week voor bij de Belgische Voetbalbond.

Er zijn nog overal tickets beschikbaar, enkel de K is voor de rest van het seizoen uitverkocht. Ticketprijzen starten vanaf €15. Voor studenten en supporters onder 18 jaar vanaf €5. Koop online of kom langs op het secretariaat! Het is mogelijk om tot aan de start van de wedstrijd tickets aan te kopen. De aftrap van de wedstrijd wordt al gegeven om 18u30. De ideale gelegenheid voor een leuke afterwork party. Heerlijke braadworsten, halve liters, een druppelkot met de lekkerste jenevers en de typische Après Ski muziek in de Offside. Alles is aanwezig om er een onvergetelijk Apres Ski feestje van te maken!

Koop je abonnement