A-Team

Marc Brys: “positieve flow doortrekken”

Nu het WK voetbal is afgelopen, zijn alle schijnwerpers opnieuw op het Belgisch voetbal gericht. De eerste match na de break is meteen een belangrijke: de achtste finale van de Beker van België tegen KV Kortrijk.

Nog geen tickets?

Koop hier

Coach Marc Brys kijkt met vertrouwen naar de eerste wedstrijd na de onderbreking. “Ik denk dat we er klaar voor zijn. Na een verdiende rustperiode hebben we een zeer goede stage afgewerkt. De voorbije weken werd onze voorbereiding ook niet verstoord door het koude weer. Dit dankzij de veldverwarming in de Banqup Campus. De hele groep heeft goed en scherp getraind. En ook de dynamiek binnen de ploeg zit goed.”

OH Leuven sloot de heenronde dankzij twee klinkende 5-0 overwinningen op een positieve manier af. Marc Brys hoopt in de terugronde op hetzelfde elan door te gaan. “Door die twee zeges gingen we de break in met een goed gevoel. Die positieve flow willen we nu doortrekken, te beginnen tegen KV Kortrijk. Iedereen binnen de club wilt graag naar de kwartfinale van de Croky Cup.”

De supporters van OH Leuven staan al een heel seizoen als een blok achter de spelersgroep. Brys hoopt in de terugronde dezelfde energie te zien in de tribunes. “De sfeer aan Den Dreef, en op verplaatsing, is al een heel seizoen geweldig. Maar wat ik die laatste thuiswedstrijd tegen Seraing zag en voelde, had ik hier nog niet meegemaakt. We hebben hen nodig om onze doelen te bereiken. Hopelijk zijn ze morgen ook massaal aanwezig,” besluit coach Marc Brys.

Nog geen tickets voor de bekerwedstrijd? Het is nog mogelijk om tot aan de start van de wedstrijd tickets aan te kopen. De prijs bedraagt 10 euro voor een volwassene en 5 euro voor kinderen jonger dan 18 jaar. Let op, deze wedstrijd zit niet in je abonnenement.

Koop je abonnement