A-Team

Marc Brys: “Nu nog meer op mijn hoede”

OH Leuven gaat op tweede kerstdag op bezoek bij Club Brugge. Coach Marc Brys kijkt vooruit naar de wedstrijd tegen de landskampioen.

“Een wedstrijd spelen in het Jan Breydelstadion tegen Club Brugge is nooit gemakkelijk,” opent de Leuvense coach. “Maar nu ben ik nog meer op mijn hoede. Ze gaan iets willen rechtzetten na hun uitschakeling in de Beker van België. Maar ook wij werden uitgeschakeld en ik verwacht ook van mijn jongens een reactie. En STVV heeft aangetoond dat het niet onmogelijk is om iets te rapen in het Jan Breydelstadion.”

De topwedstrijd tegen de landskampioen vindt plaats op tweede kerstdag. De spelers en de staf van OH Leuven kunnen Kerstmis vieren samen met hun familie, maar er moet uiteraard ook getraind worden. “Het is belangrijk om deze feestdag te vieren samen met je familie. En mijn groep is professioneel genoeg om te beseffen wat kan en wat niet. We gaan daarnaast ook gewoon blijven trainen, zodat we fysiek en mentaal klaar zijn voor de wedstrijd tegen Club Brugge,” besluit Marc Brys.

Wil je mee op verplaatsing naar Club Brugge? De kostprijs voor een ticket bedraagt 20 euro voor een volwassene en 15 euro voor jongeren onder de 18 jaar. Voor deze wedstrijd geldt de combiregeling, dus alle supporters moeten verplicht met de bussen van de supportersclubs naar Brugge. Ook als je nog niet bent aangesloten bij een supportersclub kan je via één van deze clubs mee op verplaatsing! Alle info over de supportersclubs kan je HIER terugvinden.

Koop je abonnement