fbpx
A-Team

Marc Brys kijkt vooruit op de wedstrijd tegen KV Kortrijk

OH Leuven neemt het op vrijdagavond 1 september op tegen KV Kortrijk. De aftrap wordt gegeven om 20u45 in het King Power at Den Dreef Stadion. Coach Marc Brys kijkt vooruit op de wedstrijd tegen de Kerels.

Vorig weekend verloor OH Leuven met 3-1 op het veld van KAS Eupen. Ondanks de 2 op 15 blijft de sfeer in de groep positief. “Er wordt gretig getraind, want we beseffen de waarde van de komende match. Dat er veel druk op ons staat is wel duidelijk, maar we proberen hier zo goed mogelijk mee om te gaan”, aldus coach Marc Brys.

Vrijdagavond wacht KV Kortrijk. Een wedstrijd tussen de nummers 14 en 16 in het klassement. Beide ploegen zijn nog op zoek naar hun eerste driepunter, dus het belooft een spannende match te worden. “Ik verwacht een moeilijke wedstrijd. Met de hele staf doen we er alles en meer aan om de huidige situatie recht te zetten, en dat zal vrijdag niet anders zijn. De focus is groot, want het kantelmoment moet nu plaatsvinden.”

Nathan Opoku is er opnieuw niet bij wegens een blessure aan zijn hiel, en ook Mathieu Maertens sukkelt nog steeds met zijn zicht. Nieuwkomer Maziz zit wél in de selectie. Ook nieuwkomer Kento Misao is speelgerechtigd kan vrijdag voor het eerst in de selectie zitten.

Er zijn nog overal tickets te verkrijgen, enkel de K is volledig uitverkocht. Ticketprijzen starten vanaf 15 euro. Voor kinderen vanaf 5 euro. Ook op de dag van de wedstrijd is het vanaf 10u tot aan de start van de wedstrijd mogelijk om tickets aan te kopen aan de ticketingcontainer én online. Voor deze wedstrijd geldt een 1+1 actie. Als abonneehouder mag je een gratis ticket aanvragen. Je kan je ticket HIER bemachtigen, of je kan langskomen op het secretariaat.

Koop je abonnement