fbpx
A-Team

Marc Brys: “Geweldige uitdaging om in de linkerkolom proberen te blijven”

OH Leuven hoopt zondagavond op bezoek bij STVV een vervolg te breien aan haar knappe negen op negen. Coach Marc Brys benadrukt dat het heel hard vechten zal blijven.

OH Leuven won voor het eerst in meer dan twee jaar drie wedstrijden op een rij. “De groep is niet gek van vreugde”, zegt coach Marc Brys. “Het waren verdiende, maar moeilijke overwinningen. We liepen niet over de tegenstanders en hebben er heel hard voor moeten vechten. Iedereen beseft dat ook wel. Dat zal de volgende weken niet anders zijn.”

“Het verwachtingspatroon stijgt en de ontgoochelingen die alleen maar groter kunnen worden. Het moet duidelijk zijn dat onze ambitie is om te proberen in de linkerkolom te blijven. Dat is een geweldige uitdaging.”

“Er is zeker geen euforie. Iedereen is bewust van de situatie. De performances kunnen nog altijd beter en dat weten de spelers ook. Het is geen evidentie om een reeks aan te houden. Uiteraard nemen onze ambities toe, maar of de play-offs realistisch zijn, dat zal nog moeten blijken. Er staan nog altijd meer ploegen vlak onder ons dan vlak boven ons.”

“Als we op STVV gaan verliezen dan zit je terug in dat pakketje van ploegen. STVV heeft een bepaalde stijl en zullen die niet verloochenen. Ze pakten zes op zes en gaan behouden wat goed is”, besluit Brys.

Koop je abonnement