fbpx
A-Team

Marc Brys: “Extra gemotiveerd en gedreven om te winnen”

OH Leuven speelt op zaterdag 8 april op eigen veld tegen de nummer dertien in het klassement. De derby tegen KV Mechelen gaat van start om 16u in het King Power at Den Dreef Stadion. Trainer Marc Brys kijk vooruit.

Afgelopen weekend verloren onze jongens met 2-1 van KRC Genk, de leider in het klassement. De ploeg toonde veel inzet, maar ging alsnog zonder punten naar huis. “We speelden een goede wedstrijd, maar gaven helemaal in het slot alsnog een verdiend punt uit handen. Een beetje het verhaal van heel het seizoen. We speelden veel goede matchen, maar we laten te vaak punten liggen en dat is jammer”, aldus Brys.

KV Mechelen pakte net als OH Leuven geen punten in de laatste twee speeldagen. Marc Brys en zijn team hebben zes punten meer en staan twee plaatsen hoger in het klassement. “Het is een derby, dus we starten extra gemotiveerd aan de wedstrijd. We zijn ook nog niet helemaal uitgeteld voor play-off 2. Het wordt moeilijk, maar we zijn nog steeds gedreven om te winnen.”

Mario Gonzalez liep in de wedstrijd tegen KRC Genk een blessure aan de kuit op en zal zaterdag niet tot de selectie behoren. Ook de laatste 2 speeldagen zal hij waarschijnlijk niet inzetbaar zijn. “Dat is jammer, want je wil met je beste ploeg het seizoen afsluiten”, verklaart Brys. Daarnaast is Nachon Nsingi evenzeer geblesseerd. Milan Taildeman speelde afgelopen weekend een uur mee in de wedstrijd van de U23, en ook Emmanuel Toku keert terug uit blessure.

Supporter zaterdag mee in het King Power at Den Dreef Stadion. Tickets kan je hier kopen. Na de wedstrijd is er een gratis optreden van Sergio!

Koop je abonnement