Ticketing

Koop nu je tickets voor de wedstrijd tegen RWDM

Op zaterdag 29 juli gaat de Jupiler Pro League opnieuw van start! Op de eerste speeldag gaat OH Leuven op bezoek bij Sporting Charleroi. Een week later ontvangen we RWDM.

Koop tickets!

Klik hier

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen eindigde op een 1-1-gelijkspel op het veld van Sporting Charleroi. Op zaterdag 5 augustus ontvangen we om 20u45 nieuwkomer RWDM in het King Power at Den Dreef Stadion. Al meer dan 4500 supporters kochten een abonnement voor volgend seizoen. Wil jij ook alle wedstrijden vanop de eerste rij meemaken? Koop online je abonnement of kom langs op het secretariaat! Ook de losse ticketverkoop is ondertussen van start gegaan. Ticketprijzen voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen starten vanaf 15 euro. Voor kinderen vanaf 5 euro. Op de dag van de wedstrijd is het tussen 9u en 12u mogelijk om tickets aan te kopen aan de ticketingcontainer.

Ook voor de topwedstrijd tegen landskampioen Antwerp FC op vrijdag 18 augustus kan je al tickets aankopen. De aftrap van deze topper wordt gegeven om 20u45. Ticketprijzen starten vanaf 20 euro. Kinderen betalen 10 euro. Ten slotte staat ook de ticketverkoop voor de wedstrijd tegen KV Kortrijk op vrijdag 1 september om 20u45 open. Alle abonnees kunnen voor deze wedstrijd één gratis ticket aanvragen om anderen ook eens van de unieke sfeer aan Den Dreef te laten proeven. Dit kan online of aan het secretariaat!

Koop je abonnement