Women

Linde Veefkind verlengt bij OH Leuven women

OH Leuven women verdedigster Linde Veefkind (22) verlengt haar overeenkomst aan Den Dreef met twee seizoenen.

De Nederlandse Veefkind kwam in de zomer van 2021 over van het Nederlandse Saestum en combineert voetballen bij OH Leuven Women met haar studies Criminologie aan de KU Leuven. Na haar eerste twee seizoenen bij onze dames gaat zij nu voor twee extra seizoenen.

Linde Veefkind is blij met de verlengde overeenkomst: “Ik heb mooie stappen mogen zetten de afgelopen twee jaar en het is mooi dat de club vertrouwen in mij toont door mij een tweejarig contract te geven. We zijn aan een verhaal begonnen dat verre van afgelopen is. Ik kan samen met de club nog stappen zetten en heb het erg naar mijn zin in Leuven.”

Coach Jimmy Coenraets: “Elke stap voorwaarts die de club en het team de laatste paar seizoenen zette, heeft ze meegemaakt. Als speelster heeft ze enorm veel progressie gemaakt, hand in hand met de club en haar ploeggenoten. Het doet dan ook deugd dat speelsters die hier al enige tijd zijn het vertrouwen uitspreken en hun verblijf bij ons verlengen.”

“Ik ben tevreden dat Linde tot 2025 verlengt. Ze is een zeer bekwame verdedigster die over veel voetballende kwaliteiten beschikt. Zeer zeker dat we samen nog mooie momenten zullen meemaken”, aldus een blije coach.

Koop je abonnement