Ticketing

Lid van de K

Soome veioeët in ‘De K’!

OH Leuven bestaat 20 jaar. Om dit te vieren, willen we van Tribune 4 een volledige sfeertribune maken om nog meer ambiance te creëren in het King Power at Den Dreef Stadion. En hoe kunnen we dit beter doen dan de legendarische ‘K’ opnieuw in het leven te roepen?

De K. De mythische sfeertribune van OH Leuven. Bekend bij alle supportersgroepen doorheen het land om zijn gepassioneerde supporters. Er hangt een amicale sfeer, maar met een rebels kantje. Altijd met respect voor de tegenstander. 90 minuten lang rechtstaan, zingen, dansen en springen. 90 minuten lang onze spelers vooruitstuwen richting de goal van de tegenstander. De K is terug!

Als club dragen wij ons steentje bij. Alle supporters in de K krijgen een uniek abonnementskaartje. Ook gaan we de supportersgroepen ondersteunen met verschillende sfeeracties. Daarnaast zal er exclusieve merchandise beschikbaar zijn. Dit en zoveel meer wordt in de komende maanden gecommuniceerd.

Supporters die een abonnement hebben in Tribune 4, maar liever de wedstrijd rustig op hun zitje willen volgen, krijgen nu de mogelijkheid om aan hetzelfde tarief te verhuizen naar Tribune 3, de oude Jee! Want er is plaats voor elke supporter in het King Power at Den Dreef stadion. (enkel in nieuwsbrief)

Alle info over de abonnementenverkoop vind je hier.

Koop je abonnement