A-Team

Leicester City FC komt naar Leuven

2022 is een jaar vol historische momenten voor onze club. Niet alleen bestaat OH Leuven dit jaar 20 jaar, maar vandaag dag op dag 5 jaar geleden werd OH Leuven door King Power overgenomen. Heel het seizoen 2022-2023 staat in het teken van het jubileum en de fandag zal dit jaar nog meer een feestelijk karakter krijgen dankzij een echte galawedstrijd.

Op 5 juni 2017 ondertekende wijlen Khun Vichai de overeenkomst om met King Power International OH Leuven over te nemen. 5 jaar later staat OH Leuven nu voor het derde seizoen op rij in Jupiler Pro League.

Exact een week voor de competitiestart van de Jupiler Pro League staat er tijdens de fandag ook een echte galawedstrijd op het programma. Ter ere van onze verjaardag komt onze zusterclub Leicester City op bezoek voor een oefenwedstrijd. Voor het eerst zullen beide teams tegen elkaar uitkomen.

De wedstrijd wordt gespeeld om 14u en is gratis voor de abonnees van OH Leuven. De ticketverkoop start op donderdag 16 juni. Tickets kosten tussen €10 en €20, onder 18 jaar betaal je €5. Er zijn ook hospitality en B2B mogelijkheden. Mail hiervoor naar commercieel@ohl.be.

Naast de galawedstrijd zijn er ook allerhande andere activiteiten gepland rond het King Power at Den Dreef stadion. Er worden verschillende activiteiten voor jong en oud voorzien De officiële supportersclubs van OH Leuven zullen ook aanwezig zijn met een stand. De spelers van OH Leuven zullen ook beschikbaar zijn voor handtekeningen. Om alles feestelijk af te sluiten is er nog een optreden en aansluitende DJ set.

Het programma voor 16 juli ziet er als volgt uit:

Timing Activiteit
12u30 Opening Fandag
13u00-13u30 Ploegvoorstelling OH Leuven Women & U23
14u00 Galawedstrijd: OH Leuven x Leicester City FC
16u30 Optreden
17u00 Signeersessie 1ste ploeg OH Leuven
18u30 DJ-set & optredens

Doorlopend allerlei activiteiten en standjes. Meer details over het programma worden binnenkort bekendgemaakt.

Nog geen abonnement? Alle informatie over onze abonnementen kan je hier terugvinden.

Koop je abonnement